Un copac uscat mai înalt decât un bloc de 5 etaje riscă să se prăbuşească peste un bloc locativ din strada Zelinschi

mai 6, 2009 at 1:57 pm Un comentariu

De mai mult timp noi incercam sa cautam posibilitati de a inlatura un copac uscat din fata ferestrei noastre. Stam la etajul 5 intr-un bloc din strada Zelinschi, casa numarul 12; copacul e mai inalt decit 5 etaje, in caz de se prabuseste, din cauza vintului sau a altor fenomene naturale, riscam sa cada pe acoperis distrugandu-l sau, si mai grav, ar putea distruge peretii blocului. Sper ca fotografia de mai jos sa ajute intru determinarea situatiei. E facuta de la etajul 5, virful copacului inca nu se vede! Multumim anticipat!

Autor: Gabriela Cucuruzac

copac 

Entry filed under: copaci uscaţi. Tags: , .

La blocul locativ de pe str. Bogdan Voievod 2/1 lipseşte un tomberon pentru colectarea gunoiului problemele cu care ne confruntam noi, locatarii din str. Calea Iesilor 61/4 si 64/5

Un comentariu Add your own

  • 1. Elena Tanase  |  mai 28, 2009 la 10:19 am

    Stimata Doamna Gabriela Cucuruzac,

    Problema copacilor uscati nu a fost rezolvata eficient pana la moment din lipsa de existenta a unei masini cu turn de 28 m, de care este nevoie in asemenea cazuri.
    De cateva zile Primaria municipiului Chisinau a intrat in posesia masinii, se testeaza saptamana aceasta si, incepand cu saptamana viitoare, va fi pusa in functiune.
    Adresa Dvs a fost scrisa in agenda I.S. Asociatia de Gospodarie a Spatiilor Verzi, fapt pentru care, vom insista sa se ajunga si acolo!

    Va multumim pentru implicare!

    Cu respect,
    Elena Tanase

    Răspunde

Lasă un comentariu

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categorii

Blog Stats

  • 4.059 hits

Feeds

RSS Ştiri UNIMEDIA

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.